joi, 3 martie 2011

Ce-a mai facut Silvy's Art

   M-am gandit sa impart cu voi ultimele experiente si sa postez cateva poze de la cele doua targuri de handmade la care am participat impreuna cu colega si prietena mea, Andreea Cuciureanu (www.funditzecufitze.blogspot.com) . Primul a avut loc la Turnul Croitorilor din Cluj Napoca, de pe strada Baba Novac, iar cel de-al doilea in Gambrinus Pub, in centru. Vanzarile au mers mai bine pentru mine la al doilea targ, fiind mai aproape ca data de 1 martie.

   Am dat aproape toate martisoarele si sunt foarte multumita, mai ales de reactia oamenilor. Desi unii nu au crezut ca sunt facute de mana, intrebandu-ma de unde le-am importat, daca sunt din plastic sau daca am matrici, nu m-a facut sa ma simt prost, stiind cu cata placere le-am facut.

       Atmosfera a fost una foarte calda la ambele targuri, expozantii foarte draguti, fiecare cu lucrusoarele lui extrem de faine si de frumos lucrate; Am avut noroc la ambele targuri cu domnisoara Reka Toro, care a venit cu multe prajituri, sandviciuri si fursecuri, asa ca nu a trebuit sa imi duc sau cumpar de mancare din alta parte.

       La targul din Gambrinus Pub, muzica a fost chiar pe placul meu, iar atmosfera...din pacate plina de fum. A doua zi au fost unele probleme cu lumina, pe care le-a rezolvat destul de repede domnisoara organizatoare. Totul e iesit foarte bine pana la urma. Multumiri Cristinei Bologeanu.(www.dintemirice.blogspot.com) .

      Cateva poze de la ambele targuri : 1. Primavara cu Stil - Turnul Croitorilor, organizat de Flora Abrudan (www.florabiju.blogspot.com)

                    2. Sambata de Handmade in Gambrinus Pub - organizat de Cristina Bologeanu                           (www.dintemirice.blogspot.com) - a durat 2 zile, sambata si duminica- Mai multe poze puteti gasi pe Facebook/ Silvy's Art

  Va doresc o primavara minunata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu